fbpx

El løbehjul ViaBill – Køb testvinderen med Viabill

Opdateret den 17. Maj 2022 af Anders Vajhøj.
Denne hjemmeside indeholder reklamelinks

GoFast GX5

 GoFast GX5 er vores FAVORIT el løbehjul og vi har anmeldt det til at være  BEDST I TEST OG PRIS!

GoFast GX5 har nogle gode specifikationer og derudover er prisen meget god!

Dette el løbehjul er lovligt, at bruge i danmark da det overholder alle gældende regler og det har en topfart på 30 km/t. (De har også en 20 km/t model)

GoFast GX5 har en 350 W effektfuld motor med en spidseffekt på 600 W, der giver en topfart på enten 20 km/t eller 30 km/t og en rækkevide på hele 25 km.

Dette el løbehjul er udstyret med et foldesystem, der gør at det kan pakkes sammen på få sekunder, så du nemt kan transportere det.

El løbehjulet er lavet i en yderst holdbar kvalitet, og er udstyret med skivebremser, speeder (2 gear), og speedometer, hvor du kan se farten.

Fordele ved dette el løbehjul

  • Har vundet mange bedst i test!
  • Rækkevide: 25 km
  • Topfart: 20 km/t eller 30 km/t
  • 350 W effektfuld motor (Spids-effekt på 600 W)

Afbetaling med ViaBill: Sådan køber du nemt og trygt på afbetaling

Mange danskere vælger at købe el løbehjul på afbetaling. Det kan være fordi, man ikke har råd til at betale det hele på én gang, eller fordi man gerne vil bruge penge på andre ting end det, man køber.

Hos ViaBill kan du nemt og trygt afbetale dine køb. I denne artikel fortæller vi mere om ViaBills afbetalingsordning, og vi giver dig nogle gode råd om, hvordan du undgår de faldgruber, der kan være ved afbetaling.

ViaBill er meget populært i Danmark

ViaBill er en af de mest populære afbetalingsmetoder i Danmark.

Det skyldes blandt andet, at det er en meget fleksibel ordning. Du kan nemlig selv vælge, hvor mange måneder du vil have til at afbetale dit køb. Du kan også altid betale mere end det mindste beløb, hvis du har råd til det. På den måde bliver det let og overskueligt for dig at afbetale dine køb.

Derudover er der også en række fordele ved at bruge ViaBill, når du handler online. For det første kan du altid betale med ViaBill, selvom du ikke har et dankort. Dette gør det nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge ViaBill. Og du kan låne helt op til 20.000 kr. hos ViaBill, hvilket gør det muligt for dig at afbetale større køb.

Det er dog ikke uden risiko at købe på afbetaling

Selvom der er mange fordele ved at bruge ViaBill, så er der også nogle faldgruber, du skal være opmærksom på. For det første kan det være en dyr ordning, hvis du ikke betaler til tiden. Derfor er det vigtigt, at du altid betaler dine afdrag til tiden. Hvis du betaler for sent, kan du nemlig risikere at skulle betale store renter og gebyrer.

Derudover er det også en god idé at sætte dig godt ind i de forskellige vilkår og betingelser, der er forbundet med ViaBill. På den måde kan du være sikker på, at du ikke kommer til at betale for noget, du ikke har brug for.

Hvis du skal låne over 2.000 kr. så skal du være opmærksom på der kommer nogle låne omkostninger, og dit køb bliver altså dyrere end hvis du købte et el løbehjul kontant.

Hvis du følger disse råd, kan du trygt og sikkert bruge ViaBill til at afbetale dine køb. Og du kan være sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget i renter og gebyrer.

FAQ

Hvorfor skal du købe GoFast GX5?

Du skal købe GoFast GX5 fordi vi har kåret den til bedst i test og pris.

Hvordan testes et El løbehjul?

Et el løbehjul testes på rækkevide, hastighed, design, holdbarhed og andre features.

Er GoFast GX4 lovligt?

Ja de ar en lovlig version der kun køre 20 km/t.

Hvor lang rækkevide har GoFast GX5?

GoFast GX5 har en rækkevide på hele 25 km.

Denne side er anmeldt af: Anders Vajhøj 10/10

Dette indlæg har fået 5 stjerner baseret på 232 anmeldelser fra forskellige brugere.