fbpx

Skal du vælge et el løbehjul der kan køre 20 km/t eller 30 km/t?


Skal du vælge et el løbehjul der kan køre 20 km/t eller 30 km/t?

Når det kommer til el løbehjul, er der to typer: Lovlige el løbehjul, som kun kan køre 20 km/t, og ulovlige el løbehjul, som kan køre op til 30 km/t. Hvilken type du skal vælge afhænger af hvor du vil bruge dit el løbehjul. Vil du bruge det på offentlig vej? Så skal du vælge et lovligt el løbehjul. Er du mere interesseret i at bruge det på lukket grund, hvor færdselsreglerne ikke er gældende ? Så kan et el løbehjul der kan køre 30 km/t nok være ideelt for dig.

Det kan være svært at vide, hvad der er det rigtige valg for dig, men vi vil her give et par eksempler på, hvor det er bedst at bruge et lovligt el løbehjul og hvor det er bedst at bruge et el løbehjul, der kan køre 30 km/t.

El løbehjul der kan køre 20 km/t:

– Vil du gerne have en el løbehjul, som du kan bruge på offentlig vej?

– Vil du gerne have en el løbehjul, som du kan bruge til transport i byen?

– Vil du have en el løbehjul, der kan bruges til sjov og ballade på offentlige steder?

I disse tilfælde vil et lovligt el løbehjul være det bedste valg. Lovlige el løbehjul er nemme at opbevare og transportere, og de er lovlige at bruge på offentlig vej.

El løbehjul der kan køre 30 km/t:

– Vil du gerne have el løbehjul, der er hurtigere end et lovligt el løbehjul?

– Vil du gerne have el løbehjul, der kan køre på lukket grund?

– Vil du gerne have el løbehjul, der kan køre på trække bedre op af bakker?

I disse tilfælde vil et el løbehjul, der kan køre 30 km/t, være det bedste valg. El løbehjul, der kan køre 30 km/t, kan køre hurtigere end et lovlig el løbehjul, er ikke lovlige at bruge på offentlig vej.